Autamme mielellämme päivittäistavarakaupan toimialaan ja Päivittäistavarakauppa ry:hyn liittyvissä kysymyksissä. Asiantuntijamme ovat käytettävissä niin haastatteluihin kuin taustoitukseen.

Ota meihin yhteyttä

Päivittäistavarakauppa PTY ry:n toimitusjohtaja Kari Luoto   PTY Mari Mattila   PTY Lauri Kulonen
Toimitusjohtaja
Kari Luoto
040 068 8708
etunimi.sukunimi@pty.fi
  Viestintäpäällikkö
Mari Mattila
040 184 8815 etunimi.sukunimi@pty.fi
  Valmiuspäällikkö
Lauri Kulonen
040 419 9309
etunimi.sukunimi@pty.fi

Lauri Kulonen vastaa koronatilanteessa päivittäistavarakaupan varautumiseen ja huoltovarmuuteen liittyviin tiedusteluihin.
Koko henkilöstön yhteystiedot löytyvät yhteystietosivultamme.


Tiedotteet ja myyntitiedotteet

PTY:n tiedotteet ja myyntitiedotteet löytyvät Uutishuoneesta.

Voit tilata PTY:n tiedotteet ja kuukausittain julkaistavat myyntitiedotteet sivun alareunan lomakkeella tai lähettämällä yhteystietosi  (vähintään sähköpostiosoite) osoitteeseen viestinta (a) pty.fi. Tutustu Tiedotejakelurekisterimme tietosuojaselosteeseen.

Logo ja valokuvat

PTY:n logoa sekä toimitusjohtajan ja muun henkilöstön valokuvia voi tiedustella osoitteesta viestinta (a) pty.fi. Kuvien julkaisun yhteydessä on suotavaa mainita © Päivittäistavarakauppa ry.

Tutkimuksia ja tilastoja

PTY seuraa muun muassa päivittäistavarakaupan tuoteryhmäkohtaista myyntiä, kuluttajamielipiteitä, ostotottumuksia sekä muita toimialan kannalta keskeisiä asioita. Tutkimukset ja tilastot löytyvät Aineistot-sivulta.

Toimialatietoa vuosijulkaisusta

Päivittäistavarakauppa ry:n vuosijulkaisu sisältää tuoreimmat tilastot ja muuta tietoa toimialasta. Julkaisu on hyödyllinen tietolähde esimerkiksi toimittajille, opiskelijoille ja muille päivittäistavarakaupasta kiinnostuneille. Vuosijulkaisut alkaen vuodesta 2005 löytyvät Aineistot-sivulta. Uusin julkaisu, Päivittäistavarakauppa 2021, avautuu suoraan tästä (pdf).

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Twitter | YouTube | Instagram

Ikärajavalvontakampanja Näytön paikka | Mikäonmunikä | Facebook | Instagram | YouTube | TikTok