PTY hakee projektipäällikköä foodservice-alan varautumisen kehittämiseen

Päivittäistavarakauppa ry hakee projektipäällikköä foodservice-alan varautumisen kehittämiseen. Tehtävä on määräaikainen. Sen kesto on puoli vuotta alkaen alkuvuodesta 2022.

Projektipäällikön tehtävänä on suunnitella, miten foodservice-toimialaa voidaan osallistaa nykyistä enemmän osaksi elintarvikehuoltosektorin huoltovarmuustoimintaa. Aiheesta on tehty esiselvitys. Tässä projektissa suunnitellaan konkreettisia toimenpiteitä ja yhteistyömalleja toimialan huoltovarmuuden ja jatkuvuudenhallinnan edistämiseksi.

Työ vaatii itsenäistä ohjautuvuutta ja alan hyvää tuntemusta. Projekti on elintarvikehuoltosektorin yhteinen, mutta työtä ohjaa Päivittäistavarakauppa ry. Yhdistyksen toimitilat sijaitsevat Etelärannassa, Helsingissä. Läheistä yhteistyötä tehdään elintarvikeketjun yritysten, etujärjestöjen, viranomaisten ja huoltovarmuusorganisaation kanssa.

Etsimme henkilöä, jolla on vähintään 5 vuoden työkokemus kaupan tai foodservice-alalta. Laajat verkostot ja huoltovarmuustoiminnan hyvä tuntemus ovat tarpeellinen lisä. Vähimmäisvaatimuksena on alempi korkeakoulututkinto, ajokortti sekä kokemusta riskienhallinta-, valmius- tai varautumistehtävistä. Hakijalle voidaan tehdä turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726 / 2014).

Projektipäällikölle tarjoutuu näköalapaikka suomalaiseen huoltovarmuusyhteistyöhön sekä mahdollisuus laajentaa omaa verkostoaan.

Pyydämme toimittamaan hakemukset palkkatoiveineen 27.2.2022 mennessä osoitteeseen: Terhi Karunka, Päivittäistavarakauppa ry, etunimi.sukunimi@pty.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat (yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse):

Lauri Kulonen, valmiuspäällikkö, kauppa- ja jakelupooli, Päivittäistavarakauppa ry, etunimi.sukunimi@pty.fi, p. 040 4199309
Satu Hulkkonen, valmiusasiamies, Huoltovarmuuskeskus, etunimi.sukunimi@nesa.fi, p. 029 505 1140

Jaa julkaisu