Kaupan alan liitot tukevat Ukrainan lapsia

Kaupan liitto ja ryhmä sen jäsenliittoja lahjoittavat yhdessä Pelastakaa Lapset ry:n Ukrainan hätäapukeräykseen 17 100 euroa.

Kaupan liitot lahjoittavat Ukrainan lapsille 17 100 euroa Pelastakaa Lapset ry:n kautta. Pelastakaa Lapset on toiminut Ukrainassa vuodesta 2014 lähtien. Järjestö toimittaa lapsille ja perheille hätäapua, kuten ruokaa, puhdasta vettä ja hygieniatarvikkeita.

Kaupan liiton rinnalla avustukseen osallistuvat jäsen- ja kumppanuusliitot Autoalan Keskusliitto AKL, Autotuojat ja -teollisuus ry, Elektroniikan Tukkukauppiaat ry, Kirjakauppaliitto ry, Näkeminen ja silmäterveys NÄE ry, Päivittäistavarakauppa ry, Rakennus- ja sisustustarvikekauppa RASI ry, Sähköteknisen Kaupan Liitto STK ry ja Teknisen Kaupan Liitto ry.

”Venäjän hyökkäys Ukrainaan on järkyttänyt meitä kaikkia ja maa tarvitsee nyt kaiken mahdollisen avun”, liitoista todetaan.

Liitot tuomitsevat Venäjän sotatoimet Ukrainassa. Kyseessä on räikeä kansainvälisen oikeuden loukkaus.

Jaa julkaisu