Tervetuloa uusille sivuillemme!

PTY avasi tänään uudistetut verkkosivunsa. Uusilla sivuilla on pyritty selkeyttämään rakennetta ja lisäämään visuaalisuutta.

Etusivu tarjoaa uusimmat tiedotteet sekä ajankohtaiset ja suosituimmat sisällöt yhdellä vilkaisulla.

Uutishuoneesta löytyvät tiedotteet, myyntitiedotteet, uutiset ja lausunnot vuodesta 2014 alkaen. Huomaa, että valitsemalla hakupalkista ”Myyntitiedotteet”, pääset suodattamaan erikseen päivittäistavarakaupan, tavaratalokaupan ja foodservice-tukkukaupan kuukausittaiset myyntitiedotteet. Uutishuoneesta löytyy myös Twitter-feedimme. Ota seurantaan @ptyfi.

Vaikutamme kertoo edunvalvontatyömme tärkeimmistä painopistealueista. Osion sisältö päivittyy vielä.

Kaupan toiminta kertoo Suomen päivittäistavaramarkkinoista ja päivittäistavarakaupan vastuullisesta työstä ikärajavalvonnan, tuoteturvallisuuden sekä ilmastovaikutusten ja ruokahävikin saralla.

Aineistot-osiossa voit suodattaa tilastoja, tutkimuksia ja julkaisuja aihealueen mukaan. Valitse sopiva aihealue hakupalkin ensimmäisessä laatikossa. Voit käyttää myös hakutoimintoa ja suodattaa aineistoa vuosien mukaan.

PTY kertoo yhdistyksestämme. Täältä löydät yhteystietomme, jäsenyrityksemme, työryhmämme ja hallituksemme.

Medialle palvelee toimittajia.

Myymälöille on tarkoitettu jäsenyritystemme käyttöön ja sen käyttöoikeus on osin rajattu.

Sivustosta on tehty lyhennetty versio englanniksi.

Huomaa myös, että olemme päivittäneet henkilötietorekisteriemme tietosuojaselosteet. Jos haluat, että poistamme sinut rekistereistämme, ota yhteys viestinta@pty.fi.

Etkö löydä etsimääsi? Kokeile vielä haku-kenttää tai lähetä sähköpostia viestinta@pty.fi

Jaa julkaisu