Uusi valmiuspäällikkö Kauppa- ja jakelupoolille

Päivittäistavarakauppa ry:n yhteydessä toimivan Kauppa- ja jakelupoolin valmiuspäälliköksi on nimitetty sotatieteen maisteri (SM) Jyri Valmu. Valmu aloittaa tehtävässä 5.11.2018. Hän on työskennellyt aiemmin useissa tehtävissä Puolustusvoimissa, viimeisimpinä sektorijohtajana ja tarkastajana Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen esikunnassa.

Valmu hoitaa valmiuspäällikön tehtäviä myös Elintarvikehuoltosektoriin kuuluvissa Elintarviketeollisuuspoolissa ja Alkutuotantopoolissa. Yhdessä Kauppa- ja jakelupoolin kanssa ne huolehtivat elintarvikealan toiminnan suunnittelusta poikkeusolojen varalle Huoltovarmuuskeskuksen alaisina.

Lue lisää Kauppa- ja jakelupoolista Huoltovarmuuskeskuksen sivuilta.

Lisätietoja
Kauppa- ja jakelupoolin puheenjohtaja, Päivittäistavarakauppa ry:n toimitusjohtaja
Kari Luoto, puh. 0400 688 708

Jaa julkaisu