SOK:n Arttu Laine jatkaa Päivittäistavarakauppa ry:n puheenjohtajana

SOK:n kenttäjohtaja Arttu Laine on valittu Päivittäistavarakauppa ry:n (PTY) puheenjohtajaksi vuodelle 2016. Laine on ollut PTY:n hallituksen jäsen vuodesta 2014 ja toimii yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana vuonna 2015. Hän on myös SOK:n konsernijohtoryhmän jäsen ja toimii pääjohtajan varamiehenä. Päivittäistavarakauppa ry:n hallituksen varapuheenjohtajana jatkaa Lidl Suomi Ky:n toimitusjohtaja Lauri Sipponen.

Päivittäistavarakauppa ry:n hallitus vuonna 2016

Puheenjohtaja: Arttu Laine, SOK
Varapuheenjohtaja: Lauri Sipponen, Lidl Suomi Ky
Juha Hellgrén, Wihuri Oy
Ralf Holmlund, Suomen Lähikauppa Oy
Jaakko Mäkinen, R-kioski Oy
Veli-Matti Puutio, Osuuskauppa Arina
Markus Ranne, K-kauppiasliitto ry
Jorma Rauhala, Ruokakesko Oy
Pirjo Pyykkö-Tuominen, Stockmann Oyj Abp
Heikki Väänänen, Tokmanni-konserni
Päivittäistavarakauppa ylläpitää koko maan asuttavuuden ja monia tärkeitä lähipalveluita turvaavaa palveluverkostoa. Päivittäistavarakauppa ja HoReCa-tukkukauppa työllistävät noin 65 000 henkilöä ja alan yritykset investoivat vuosittain kotimaahan satoja miljoonia euroja.
Päivittäistavarakauppa ry:n jäsenyrityksiä ovat Heinon Tukku Oy, Lidl Suomi Ky, Minimani-yhtiöt, M Itsenäiset Kauppiaat Oy, R-kioski Oy, Ruokakesko Oy, Suomen Lähikauppa Oy, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta SOK, Stockmann Oyj Abp, Tokmanni-konserni ja Wihuri Oy.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Kari Luoto, Päivittäistavarakauppa ry
puh. 0400 688 708

Jaa julkaisu